Особливості застосування рішень Європейского суду з прав людини як юри дичного прецеденту в українському праві - Пархета, Андрій Анатолійович; Пархета, Андрей Анатольевич; Parheta, Andrej (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
The questions on the application of the European Court of Human Rights as a legal precedent in the Ukrainian law. The conclusion about the fact that the legal position established case decisions of the Court are not binding on the courts of national judicial systems, including the courts of the States against which such decisions are taken.
Пархета А. А. Особливості застосування рішень Європейского суду з прав людини як юри дичного прецеденту в українському праві / А. А. Пархета // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю .П. Аленін [та ін.] ;МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 67. - С. 83-89.
Keywords: Європейський суд з прав людини; юридичний прецедент; прецедентне право; Европейский суд по правам человека; юридический прецедент; прецедентное право; European Court of Human Rights; Legal Precedent; Case Law