Щодо питання законності здійснення забудови в межах пляжних зон: наслідки та шляхи їх усунення - Сорока, Оксана Богданівна (Одеса: Гельветика, 2019)
Стаття присвячена проблемам незаконного будівництва в межах пляжних зон. Проаналізовано наслідки та шляхи усунення проблем цього питання.
Сорока О. Б. Щодо питання законності здійснення забудови в межах пляжних зон: наслідки та шляхи їх усунення / О. Б. Сорока // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 175-177.
Keywords: пляж; рекреаційна зона; право користування; правовий режим; земельна ділянка