Інтеграція методів криміналістики у практику проведення судових експертиз обʼєктів інтелектуальної власності - Юсупов, Володимир; Yusupov, Volodymyr; Кісіль, Наталія; Kisil, Nataliia (Одеса : НУ «ОЮА», 2026)
У тезах розглянуто особливості застосування криміналістичних методів для фіксації та дослідження цифрових доказів, а також перспективи інтеграції методів криміналістики у практику проведення судових експертиз у сфері інтелектуальної власності. The theses examine the specific features of the application of forensic methods for the identification and examination of digital evidence, as well as the prospects for integrating forensic methods into the practice of conducting forensic examinations in the field of intellectual property.
Юсупов В., Кісіль Н. Інтеграція методів криміналістики у практику проведення судових експертиз обʼєктів інтелектуальної власності. Криміналістика майбутнього: цифрові інновації, штучний інтелект, глобальні виклики та загрози : збірник матеріалів міжнар. наук.–практ. конф. (м. Одеса, 5 черв. 2026 р.) / заг. ред. С. Ківалова, М. Аракеляна. Одеса : НУ «ОЮА», 2026. С. 303-307. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33587
Keywords: судова експертиза; інтелектуальна власність; криміналістика; forensic examination; intellectual property; forensic science