Логико-семиотический анализ структуры политической коммуникации - Матюшина, И. И. (Одеса, 2016)
У статті здійснено логіко-семіотичний аналіз структури політичної комунікації. Зазначено, що рівень політології і політологів значно підвищиться, якщо вивчення логічних основ вірного мислення буде сприйматися як необхідний компонент їх професійної компетенції.
Матюшина И. И. Логико-семиотический анализ структуры политической коммуникации / И. И. Матюшина // Людина, суспільство, політика : актуальні виклики сучасності: матеріали III Міжнародної наук.-практ. конф. (м. Одеса, 12-13 лютого 2016 р.) за заг. ред. Д. В. Яковлева. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2016.– С. 105-108.
Keywords: політична комунікація; комунікація; концепт політичної комунікації; логічний аналіз політичної комунікації