Деякі питання охорони земель - Коваль, Вікторія Миколаївна (Одеса: Гельветика, 2019)
В статті розкрито проблему про стан і правові засоби забезпечення охорони земель від негативного впливу на неї результатів господарської та іншої діяльності суб'єктів земельних відносин. Автор робить висновок, що відмічені підходи щодо охорони земель в країнах як ближнього так і далекого зарубіжжя варто було б взяти на озброєння і українському законодавцеві.
Коваль В. М. Деякі питання охорони земель / В. М. Коваль // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 86-88.
Keywords: землі; охорона земель; відновлення; раціональне використання земель; екологічна безпека населених пунктів; містобудівна діяльність