Інститут повернення кримінальної справи прокурору на стадії попереднього судового розгляду. - Коробко, Ю.В.; Коробко, Ю.В.; Korobko, Y. (My University, 2011)
The correlation of the institute of returning of the criminal case to accessory investigation and to the prosecutor has been covered; the legal nature and forms of realization of this institute in criminal procedure have been researched.
Коробко Ю.В.Інститут повернення кримінальної справи прокурору на стадії попереднього судового розгляду. / Ю.В.Коробко. // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2011. – Вип. 12-18 . С. 251 - 260.
Keywords: Процесуальна діяльність прокурора; Інститут повернення кримінальної справи; Кримінальний процес; Уголовный процесс; Институт возврата уголовного дела; Процесуальная деятельность прокурора; Protsesualnaya activities prosecutor; Institute of return of the criminal case; criminal process