Організаційно - правове забезпечення реформаційних процесів в соціально - культурній (духовній) сфері сучасної України. - Пережняк, Борис Аркадиевич; Пережняк, Борис Аркадиевич; Perezhnyak, B. (My University, 2011)
The article examines the organizational and legal support of reform process- es in the humanitarian part of which is the socio-cultural sphere – education, science, culture and art – at the present stage of nation-building in Ukraine
Пережняк Б.А. Організаційно - правове забезпечення реформаційних процесів в соціально - культурній (духовній) сфері сучасної України. / Б.А.Пережняк // Актуальні проблеми політики : Збірник наукових праць / Керівник авт. кол. С. В. Ківалов; відп. за вип. Л. І. Кормич. – Одеса: Фенікс, 2011. – Вип. 41. – С. 183 - 191 .
Keywords: Управління культурой; Реформаторськи процеси в соціально - культурній сфері; Соціальально - культурна сфера сучасної України; Социально - культурная сфера современной Украины; Реформаторские процессы в социально - культурной сфере; Управление культурой; Management culture; Reform processes in the socio - cultural sphere; The socio - cultural sphere of modern Ukraine