Соціальні регулятори в адвокатській діяльності - Прокоф'єва, О. В. (Одеса:Фелікс, 2013)
Стаття присвячена аналізу соціального регулюваня в адвокатській діяльності, зумовлених її соціально-правовим змістом. Зазначено, що адвокат зобов'язаний виконувати свій обов'язок гідно, чесно, незалежно, на повному професійному рівні і з необхідною ретельністю, а також зберігати професійну таємницю.
Прокоф’єва О. В. Соціальні регулятори в адвокатській діяльності / О. В. Прокоф’єва // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.145-147.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; соціальне регулювання; корпоративні норми; адвокатська етика; мораль; моральність; етика