Зростання злочиннів та живучість міфу про покарання у виді позбавлення волі на певний строк - Денисова, Т. А. (Одеса, 2018)
Висвітлено питання зростання злочиннів та актуальність нових поглядів на такий важливий інститут кримінального права як покарання. Зазначено, що не дивлячись на сучасне ускладнення кримінологічної ситуації у суспільстві, необхідно переборювати репресивну свідомість населення, розвінчувати міфи про всесильність покарання у виді позбавлення волі.
Денисова Т. А. Зростання злочиннів та живучість міфу про покарання у виді позбавлення волі на певний строк / Т. А. Денисова // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 17-19.
Keywords: Кримінальний кодекс України; кримінальне право; позбавлення волі; злочини; зростання злочиннів; суспільна небезпека