Факторальні складові розвитку туристичного і готельно-ресторанного бізнесу : колективна монографія - Балджи, Марина Дмитрівна; Балджи, М. Д.; Baldzhy, Maryna D.; Дергачов, В. О.; Іванов, А. М.; Мельников, С. В.; Однолько, В. О.; Олійник, В. Д.; Пустовіт, О. Г.; Савельєва, І. В.; Семенов, В. Ф. (Київ : ФОП Гуляєва В.М., 2022)
Колективна монографія містить теоретичні та прикладні напрацювання окремих факторальних складових з розвитку морського і готельно-ресторанного бізнесу: теорія та технологія сфери послуг; індустрії гостинності, як основи розвитку туристичного і готельно-ресторанного бізнесу; особливості трансформації світової туристичної індустрії та круїзного судноплавства; напрямки впровадження інформаційних систем і технологій в туристичному бізнесі; вплив інфраструктури туризму на формування турпродукту; особливості сучасного управління сферою туризму; елементи прояву гостинності; детермінанти розвитку сфери послуг. Призначена для науковців, викладачів, аспірантів, студентів та всім зацікавленим.
Факторальні складові розвитку туристичного і готельно-ресторанного бізнесу : колективна монографія / М. Д. Балджи, В. О. Дергачов, А. М. Іванов та ін. — Київ : ФОП Гуляєва В.М., 2022. — 270 с.
Keywords: Поняття, специфіка, сутність та класифікація послуг; Організація круїзного сервісу; теорія і технології сфери послуг; Теоретичні положення індустрії гостинності; трансформація світової туристичної індустрії; Найбільші круїзні порти світу; інформаційні системи в туристичному бізнесі; ГІС-технології у туризмі; Загальні аспекти управління сферою туризму; Концепція культури харчування; Сучасні тренди в туристичній діяльності; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES