Державна правова політика у сфері адвокатури та адвокатської діяльності: актуальний вимір - Стефанчук, М. М. (Одеса: Фенікс, 2022)
У статті досліджуються проблеми взаємовідносин адвокатури з органами державної влади, виявляються тенденції розвитку цих відносин з позиції критерію незалежності адвокатури й розвитку демократичних засад її самоврядування.
Стефанчук М. М. Державна правова політика у сфері адвокатури та адвокатської діяльності: актуальний вимір / М. М. Стефанчук // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 51-55.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; принцип незалежності; принцип незалежності адвокатури; адвокатура й держава