Макро- та мікроекономіка : практикум для підготовки до аудиторних занять та самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти - Кібік, Ольга; Редіна, Євгенія; Слободянюк, Ольга; Котлубай, Вячеслав; Примаченко, Іван (Одеса : Фенікс, 2026)
Практикум призначений для здобувачів вищої освіти бакалаврського рівня, які вивчають дисципліну «Макро- та мікроекономіка». Практикум містить комплекс завдань для аудиторної та самостійної роботи. Він спрямований на формування вмінь аналізувати економічні процеси на мікро- та макрорівнях, застосовувати теоретичні моделі до реальних ситуацій, розраховувати основні економічні показники, розуміти механізми дії ринків ресурсів, грошово-кредитної, фіскальної та зовнішньоекономічної політики, а також інтерпретувати актуальні економічні події в Україні та світі. Практикум призначений для використання в процесі підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.
Keywords: мікроекономіка; макроекономіка; економічні процеси