Порівняльний аналіз інституту добросусідства за законодавством України та інших країн - Середенко, Марина Петрівна (Одеса: Гельветика, 2019)
Стаття присвячена характеристиці правового інституту добросусідства, його ознак та місця у правовій системі України та інших країн. Проаналізовано сучасні наукові підходи до розуміння відносин добросусідства, їхньої правової природи, сутності та змісту.
Середенко М. П. Порівняльний аналіз інституту добросусідства за законодавством України та інших країн / М. П. Середенко // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 172-175.
Keywords: добросусідство; відносини добросусідства; інститут добросусідства; обмеження прав; незручності; шкідливий вплив