Різнорівневі мовні засоби забезпечення зрозумілості кримінального закону - Мусиченко, Ольга Михайлівна; Мусиченко, О. М.; Musychenko, Olha M. (Миколаїв : Миколаївський інститут права НУ ''ОЮА'', 2020)
У статті досліджується вплив зовнішніх компонентів законодавчої техніки кримінального закону на його зрозумілість. Визначено мовні правила зовнішнього оформлення тексту кримінального закону, доведено, що дотримання вказаних правил є запорукою його зрозумілості.

The influence of external components of criminal law legislative technique and its clearness instrument are investigated in the article. The language rules of external text presentation of criminal law are determined, it is proved that the abidance of mentioned rules is the guaranty of its understanding.
Мусиченко О. М. Різнорівневі мовні засоби забезпечення зрозумілості кримінального закону / О. М. Мусиченко // Новітні кримінально-правові дослідження – 2020 : Альманах наукових праць / за ред. професора О. В. Козаченка, О. М. Мусиченко. – Миколаїв : Миколаївський інститут права Національного університету «Одеська юридична академія», 2020. – С. 160-166.
Keywords: законодавча техніка; кримінальний закон; засоби зовнішньої законодавчої техніки; мова кримінального закону; зрозумілість кримінального закону; legislative technique; criminal law; means of external legislative technique; the language of criminal law; the understanding of criminal law; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE