Податкове право : навчальний посібник (для здобувачів вищої освіти денної форми навчання) - Голоядова, Тетяна Олексіївна; Латковський, Павло Павлович (Одеса, 2019)
Підготовлено відповідно до освітньо-професійної програми підготовки здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня в Національному університеті «Одеська юридична академія» галузь знань – 08 «Право» спеціальність – 081 «Право».
Голоядова Т. О. Податкове право : навчальний посібник (для здобувачів вищої освіти денної форми навчання) / Т. О. Голоядова, П. П. Латковський. - Одеса, 2019. - 167 с. Режим доступу : https://doi.org/10.32837/11300.12470
Keywords: податкове право; налоговое право