Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Нормативна база та професійна етика у психології" - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2024)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни "Нормативна база та професійна етика у психології" . 2. Робоча програма навчальної дисципліни "Нормативна база та професійна етика у психології". 3. ETIChNIJ KODEKS ta etichni pravila psihologichnih doslidzhen. 4. Загальна декларація прав людини - Декларація від 10.12.1948 - d23698-19481210. 5. Лефтеров В. О., Лазор К. П., Кольцов В. М. Основи_науково дослідної (1). 6. Метод. реком. Нормативна база та професійна етика психолога. 7. Про затвердження Положення про психологічний кабінет дошкі… - Наказ № 691 від 19.10.2001 - d95356-20011019. 8. Про затвердження Положення про психологічну службу у систе… - Наказ № 509 від 22.05.2018 - d476855-20180522.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Нормативна база та професійна етика у психології" ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2024. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28565