Огляд мінських домовленостей через право міжнародних договорів - Мисенко, Крістіна Вікторівна (Одеса : Гельветика, 2020)
Мінські домовленості надалі викликають багато запитань і досі залишаться предметом досить гострих і емоційних суперечок. З методологічної точки зору сфера політики описується твердженнями стосовно того, що є в дійсності, а сфера права характеризується за допомогою тверджень стосовно того, що має бути. Автор намагаеться здійснити суто юридичний аналіз форми та змісту Мінських домовленостей.
Мисенко К. В. Огляд мінських домовленостей через право міжнародних договорів / К. В. Мисенко // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 31-34.
Keywords: мінські домовленості; міжнародне право; мінський протокол