Розслідування злочинів: актуальні проблеми й деякі шляхи вирішення - Стратонов, Василь Миколайович; Стратонов, В.М.; Стратонов, Василий Николаевич; Stratonov, Vasyl M. (Одеса : Гельветика, 2017)
Стаття присвячена окремим проблемним питанням методики розслідування злочинів. Указуються шляхи вирішення цих проблем, визначається коло перспективних наукових пошуків для покращення діяльності з розслідування злочинів.

Статья посвящена отдельным проблемным вопросам методики расследования преступлений. Предлагаются пути решения этих проблем, обозначаются направления научных поисков для улучшения деятельности по расследованию преступлений.

The article focuses on some problem fields in crime investigation methods. It offers the ways of solving these problems and determines the scientific research directions to improve the crime investigation activity.
Стратонов В. М. Розслідування злочинів: актуальні проблеми й деякі шляхи вирішення / В. М. Стратонов // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія». Т. 19 / голов. ред. Ю. В. Цуркан-Сайфуліна ; МОН України, НУ «ОЮА». – Одеса : Гельветика, 2017. – C. 344-348.
Keywords: розслідування злочинів; національна безпека; наукові пошуки; расследования преступлений; национальная безопасность; научные изыскания; subject of crime; special subject of crime; legal status; police officer; categories of special subject of crimes committed by police officers; сrime Investigation; national security; scientific research; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE