Щодо підвищення кваліфікації адвокатів під час війни - Храпенко, О. О. (Одеса: Фенікс, 2022)
Дана стаття присвячена розкриттю питань, що пов'язані з підвищенням кваліфікації адвокатів та української адвокатури під час війни.
Храпенко О. О. Щодо підвищення кваліфікації адвокатів під час війни / О. О. Храпенко // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 71-72.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; воєнний стан; Вища школа адвокатури; підвищення кваліфікації адвоката