Види методологічного плюралізму в обґрунтуванні міського права - Горобець, К. В.; Горобец, К. В.; Gorobec, K, V. (Одеса : Фенікс, 2014)
Автор розглядає два взаємодоповнюваних розуміння плюралізму можуть використовуватися при поясненні плюралістичної природи права незалежно від типу праворозуміння, що, як видається, надає йому право вважатися дійсно науковим принципом. Використання пропозиційного та концептуального плюралізму у сучасній юриспруденції, з одного боку, дозволяє відмежувати використання цього принципу від еклектики, а з іншого боку, — розкрити плюралістичну природу права на методологічному рівні загальної теорії систем.
Горобець К. В. Види методологічного плюралізму в обґрунтуванні міського права / К. В. Горобець // Правове життя сучасної України: матеріали Міжнар. наук. конф. проф.-викл. та аспірант. складу / відп. за вип. В. М. Дрьомін; НУ ОЮА, Півд. регіон. центр НАПрН України. – Одеса: Фенікс, 2014. – Т. 2. – С. 40-42.
Keywords: види методологічного плюралізму; пропозиційний та концептуальний плюралізм; міське право; правовий плюралізм; виды методологичного плюрализма; пропозиционный и концептуальный плюрализм; propositional and conceptual pluralism; городское право; правовой плюрализм; urban Law; legal pluralism; metodologichnogo kinds of pluralism