Соціологія управління : навчально-методичний посібник - Лефтеров, Василь Олександрович; Лефтеров, В. О.; Лефтеров, Василий Александрович; Lefterov, Vasyl O.; Третьякова, Тетяна Миколаївна; Третьякова, Т. М.; Третьякова, Татьяна Николаевна; Tretiakova, Tetiana M. (Одеса : НУ «ОЮА», 2019)
У навчально-методичному посібнику наведено матеріали для вивчення дисципліни «Соціологія управління» студентами першого (бакалаврського) рівня спеціальності «Соціологія». Матеріали містять загальну характеристику курсу, плани лекційних і семінарських занять, тематику індивідуальних завдань і самостійної підготовки, контрольні питання, перелік рекомендованої літератури та методику оцінювання знань. Рекомендовано для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю «Соціологія».

В учебно-методическом пособии приведены материалы для изучения дисциплины «Социология управления» студентами первого (бакалаврской) уровня специальности «Социология». Материалы содержат общую характеристику курса, планы лекционных и семинарских занятий, тематику индивидуальных задач и самостоятельной подготовки, контрольные вопросы, список рекомендованной литературы и методику оценки знаний. Рекомендовано для студентов высших учебных заведений, обучающихся по специальности «Социология».

The educational and methodological manual contains materials for studying the discipline "Sociology of Management" by students of the first (bachelor's) level of the specialty "Sociology". The materials contain a general description of the course, plans for lectures and seminars, topics for individual tasks and self-preparation, test questions, a list of recommended literature and a methodology for assessing knowledge. It is recommended for students of higher educational institutions studying in the specialty "Sociology".
Лефтеров В. О. Соціологія управління : навчально-методичний посібник (для студентів для студентів факультету психології, політології та соціології) / О. В. Лефтеров, Т. М. Третьякова. – Одеса : НУ «ОЮА», 2019. – 36 с.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences