Шерешевські читання: проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : Матеріали Всеукраїнської наукової конференції 10 грудня 2021 року, м. Одеса - (:unkn) unknown (Одеса: Фенікс, 2021)
Збірник містить матеріали доповідей з теоретичних, історичних та методологічних проблем цивільного права та процесу, права власності, ІТ‑права та інших галузей приватного права, які були оприлюднені на Всеукраїнській науковій конференції, яка відбулась 10 грудня 2021 року в Національному університеті «Одеська юридична академія». Збірник спрямований на ознайомлення юридичної громадськості з дослідженням науковців у сфері цивілістики і може бути корисний як у навчальному процесі, так і в науковій діяльності.

The collection contains materials of reports on theoretical, historical and methodological problems of civil law and process, property rights, IT law and other areas of private law, which were published on All-Ukrainian scientific conference, which took place on December 10, 2021 at the National University "Odesa Law Academy". The collection is aimed at familiarizing the legal public with research scholars in the field of civics and can be useful as in the educational process, as well as in scientific activity.
Шерешевські читання: проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. / за заг. ред. д. ю.н., проф. Є. О. Харитонова.  – Одеса: Фенікс, 2021. – 374 с.
Keywords: українська державність; цивілістика; пандемія COVID-19; інформаційна безпека України; цивільне законодавство; сімейне право; Ukrainian statehood; civics; the COVID-19 pandemic; information security of Ukraine; civil legislation; family law; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES