Логістика в управлінні конкурентоспроможністю бізнесу при виході економіки із стану глобальної кризи : монографія - Жигулін, Олександр Андрійович; Махмудов, Ільхом Ісакович; Попа, Л. М. (Ніжин, 2021)
В монографії наведено теоретико-методологічні засади управління конкурентоспроможністю бізнесу при виході економіки із стану глобальної кризи на основі логістики у різних секторах економіки України. Обґрунтовано дієвість механізму оцінки й реалізації процесів управління відновленням і розвитком конкурентоспроможності підприємницьких структур бізнесу на основі логістики. Розроблено соціально-еколого-економічну модель логістичного управління конкурентоспроможністю бізнесу в умовах глобальної кризи.
Жигулін О. А. Логістика в управлінні конкурентоспроможністю бізнесу при виході економіки із стану глобальної кризи : монографія / Жигулін О. А., Махмудов І. І., Попа Л. М. - Ніжин, 2021. - 544 с. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/31345
Keywords: Поняття логістики; фізичний розподіл; логістичний оптимізаційно-потоковий підхід; моделювання конкурентоспроможності підприємств; логістичні процеси управління в агробізнесі; логістика в механізації сільського господарства