Деякі аспекти правового статусу адвоката-захисника у кримінальному провадженні - Андрєєв, М. Ю. (Одеса:Фелікс, 2013)
Стаття розглядає теоретичні та практичні передумови для подальшого реформування процесуальної діяльності адвокатури та захисника у кримінальному провадженні. Надано пропозиції щодо подальшого удосконалення діяльності адвоката-захисника в кримінальному процесі України.
Андрєєв М. Ю. Деякі аспекти правового статусу адвоката-захисника у кримінальному провадженні / М. Ю. Андрєєв // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.267-269.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; захисник; сторона захисту; кримінальне провадження; правове регулювання