Кібербезпека в сучасному світі: актуальні виклики : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Одеса, 22 листопада 2024 р.) - (:unkn) unknown (Одеса : НУ «ОЮА», 2025)
У конференції взяли участь студенти, аспіранти, молоді вчені, викладачі та науковці. Конференція проводиться на базі Національного університету «Одеська юридична академія». The conference was attended by students, postgraduates, young scientists, teachers and researchers. The conference is held at the National University «Odesa Law Academy».
Кібербезпека в сучасному світі: актуальні виклики : матеріали Міжнар. наук.-практич. конф. (м. Одеса, 22 листоп. 2024 р.) / НУ "ОЮА" ; відп. ред. О. В. Дикий. - Одеса, 2024. - 289 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.28986
Keywords: Алгоритмічні та технічні аспекти кібербезпеки; Штучний інтелект та інформаційні технології в задачах кібербезпеки; Управлінські, соціальні та психологічні аспекти кібербезпеки; Нормативно-правові засади кібербезпеки та захисту інформації; Кіберризики в умовах війни; Захист інформації у сфері медіа в Україні; Застосування згорткових нейронних мереж; Хмарні сховища; Algorithmic and technical aspects of cybersecurity; Artificial intelligence and information technologies in cybersecurity tasks; Management; social and psychological aspects of cybersecurity; Regulatory and legal principles of cybersecurity and information protection; Information protection in the media sector in Ukraine, Cyber ​​risks in wartime; Cloud storage; Application of convolutional neural networks