Кримінальна процесуальна характеристика майна, яке було вилучено під час обшуку - Торбас Олександр Олександрович; Торбас Александр Александрович; Torbas Oleksandr O. (My University, 2013)
Стаття присвячена кримінальній процесуальній характеристиці майна, яку було вилучено під час обшуку. Автор вказує на недоліки судових рішень при наданні дозволу на проведення обшуку. Також в статті автор пропонує та доводить можливість вважати будь-яке майно, яке було вилучене під час обшуку, тимчасово вилученим майном. Пропонується внести зміни до КПК з метою усунення наявних прогалин.

Статья посвящена уголовному процессуальной характеристике имущества, которое было изъято при обыске. Автор указывает на недостатки судебных решений при предоставлении разрешения на проведение обыска. Также в статье автор предлагает и обосновывает возможность считать любое имущество, которое было изъято во время обыска, временно изъятым имуществом. Предлагается внести изменения в УПК с целью устранения имеющихся пробелов.

This article is devoted to criminal procedural characterization property that was seized during a search. The author points out the shortcomings of court decisions by granting permission for the search. Also in the article, the author proposes and demonstrates the capacity to any property that has been seized under the search temporarily seized property. It is proposed to amend the CCP to address existing gaps.
Торбас О.О. Кримінальна процесуальна характеристика майна, яке було вилучено під час обшуку / О.О. Торбас // Вісник Південного регіонального центру Національної академії правових наук України. – 2016. - №7. – С. 195-201.
Keywords: обшук; речові докази; тимчасово вилучене майно; обыск; вещественные доказательства; временно изъятое имущество; search; Material evidence; temporarily seized property