Атрибутивні неологізми-композити лексики маркетингу (на матеріалі сучасної німецької мови) - Горбач, О. В.; Горбач, Оксана Василівна; Горбач, Оксана; Horbach, O. V. (Одеса, 2017)
Установлено перевагу атрибутивних неологізмів-композитів у складі лексики маркетингу сучасної німецької мови та їх структурно-семантичні особливості (зокрема, утворення серій композитів зі спільним ініціальним або фінальним компонентом, які характеризуються економічністю порівняно з відповідними словосполученнями), а також частотні характеристики повторюваних компонентів.

The preference of attributive composite neologisms as a part of marketing lexicon of modern German language and their structural and semantic features is established, including the formation of series of composites with a common initial orfinal component which is economical in comparison with the corresponding phrases, and also repetitive frequency characteristics of the components.
Горбач О. В. Атрибутивні неологізми-композити лексики маркетингу (на матеріалі сучасної німецької мови) / О. В. Горбач // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Вип. 9. – Т.1. – С. 39-43.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; неологізм-композит; частотний компонент; семантична структура; атрибутивний композит; серія композитів; composite neologism; frequency component; semantic structure; attributive composite; series of composites