Іван Михайлович Сирота - (:unkn) unknown (Юрид. л-ра, 2007)
Біобібліографічний покажчик містить матеріали про життєвий шлях, трудову, громадсько-політичну, наукову і навчально-педагогічну діяльність І. М. Сироти.
біобібліографічний покажчик
Keywords: юридическая библиография; биобиблиография; юридична бібліографія; біобібліографія; Сирота І.М.; Сирота И.М.; Syrota І.