Основні трудові права у проекті Трудового кодексу - Краснов, Єгор Володимирович; Краснов, Егор Владимирович; Krasnov, Yegor V. (Одеса : Юридична література, 2011)
Стаття присвячується аналізу основних трудових прав працівника, закріплених у нормах чинного національного законодавства та у доопрацьованому проекті Трудового кодексу України, підготовленого до другого читання. Вноситься декілька пропозицій та зауважень щодо удосконалення змісту ст. 21 проекту Трудового кодексу України.

Статья посвящена анализу основных трудовых прав работника, закрепленных в нормах действующего национального законодательства и в доработанном проекте Трудового кодекса Украины, подготовленного ко второму чтению. Вносится ряд предложений и замечаний по совершенствованию содержания ст. 21 проекта Трудового кодекса Украины.

The article is devoted to the complex analysis fundamental labour rights of workers, that mansion at current legislation and at the Article 21. Labour rights of the project Labour code of Ukraine.
Краснов Є. В. Основні трудові права у проекті Трудового кодексу / Є. В. Краснов // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; відп. за вип. В. М. Дрьомін ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА. - Одеса : Юрид. л-ра, 2011. - Вип. 57 - С. 127-132.
Keywords: трудові правовідносини; основні трудові права; індивідуальні трудові права; колективні трудові права; працівник; роботодавець; трудовые правоотношения; основные трудовые права; индивидуальные трудовые права; коллективные трудовые права; работник; работодатель; fundamental labour rights; individual and collective labour rights; employee; employer