Політичні конфлікти в Україні (кінець XX - XXI ст.) - Тиский, М. Г. (Одеса, 2016)
У статті розглядається політичний конфлікт і його ідеологічне мотивування. Здійснюється аналіз і типологізація політичних конфліктів.
Тиский М. Г. Політичні конфлікти в Україні (кінець XX - XXI ст.) / М. Г. Тиский // Людина, суспільство, політика : актуальні виклики сучасності: матеріали III Міжнародної наук.-практ. конф. (м. Одеса, 12-13 лютого 2016 р.) за заг. ред. Д. В. Яковлева. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2016.– С. 78-84.
Keywords: політичний конфлікт; ідеологія; суб'єкти політичного конфлікту; типологія; класифікація