Етапи формування режиму найбільшого сприяння у міжнародному митному праві - Кормич, Б. А. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті розглядаються основні етапи розвитку й формування режиму найбільшого сприяння у міжнародному митному праві. Аналізується вплив даного режиму на порядок доступу на внутрішні ринки.
Кормич Б. А. Етапи формування режиму найбільшого сприяння у міжнародному митному праві / Б. А. Кормич // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.107-109.
Keywords: міжнародне митне право; етапи формування; режим найбільшого сприяння; митне право; митні пільги; митні преференції; торгівельні угоди