Поняття та місце портового комплексу у системі галузей економіки Украї ни: економіко-правовий аспект - Драпайло, Юліан Зіновійович; Драпайло, Юлиан Зиновьевич; Drapajlo, Julian (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
The notion and place of port sector in system of economics sectors are examined in the article. The notions of «economy», «national economy», «economic sector», «economic complex» and their correlation are analyzed. Necessity of separation of port sector is argued by the author.
Драпайло Ю. 3. Поняття та місце портового комплексу у системі галузей економіки Украї ни: економіко-правовий аспект / Ю. З. Драпайло // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. /редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю .П. Аленін [та ін.] ;МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 67. - С. 340-348.
Keywords: господарство; економіка; галузь економіки; господарський комплекс; портова галузь; хозяйство; экономика; отрасль экономики; хозяйственный комплекс; портовая отрасль; economy; economic sector; economic complex; port sector