Вербалізація суспільних топосів у текстах німецькомовних інтернет-новин: лінгвориторичний аспект - Щербак, О. М.; Щербак, Олена Миколаївна; Shcherbak, O. M. (Одеса, 2017)
Статтю присвячено дослідженню вербалізації суспільних топосів - норм поведінки і її оцінки, які поділяються всіма представниками певної спільноти. Топоси у текстах інтренет-новин пов’язані з етосом, який спирається на цінності та пріоритети суспільства. У роботі проаналізовано стратегії й тактики, що вербалізують топоси німецькомовної спільноти.

The given article deals with the investigation of the verbalization of German social topoi, i.e. standards of conduct and evaluation, which are shared by all members of a particular community. The social topoi are elated to ethos, which is based on the values and priorities of society. Strategies and tactic, which implement the German social topoi, are being analysed in the article.
Щербак О. М. Вербалізація суспільних топосів у текстах німецькомовних інтернет-новин: лінгвориторичний аспект / О. М. Щербак // Одеський лінгвістичний вісник. . – 2017. – Вип. 9. – Т.1. – С. 257-260.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; етос; новинний інтернет-текст; стратегія; тактика; топос; ethos; internet news story; strategy; tactic; topos