Адвокатські об'єднання у міжнародному кримінальному суді: порядок створення та діяльність - Скиданович, І. В. (Одеса: Фелікс, 2013)
Стаття присвячена аналізу адвокатських об'єднань у Міжнародному кримінальному суді. Розглянуті теоретичні концепції та внутрішньоорганізаційні документи Міжнародного кримінального суду, які стосуються предмета дослідження.
Скиданович І. В. Адвокатські об'єднання у міжнародному кримінальному суді: порядок створення та діяльність / І. В. Скиданович // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.449-452.
Keywords: адвокатські об'єднання; Бюро громадських захисників; Бюро громадських адвокатів для потерпілих; адвокат; Міжнародний кримінальний суд