Цифрові технології в медіагалузі : навч. посіб. для підготовки здобувачів вищої освіти галузі знань 06 «Журналістика» - Чанишев, Рашид Ібрагімович (Одеса : Феникс, 2024)
Навчальний посібник призначений для здобувачів вищої освіти галузі знань 06 «Журналістика» з метою закріплення лекційного матеріалу та підготовки до практичних занять з дисципліни «Цифрові технології в медіагалузі». Містить методичні рекомендації, завдання до практичних занять та самостійної роботи.
Чанишев Р. Цифрові технології в медіагалузі : навч. посіб. для підготовки здобувачів вищої освіти галузі знань 06 «Журналістика» [Електронне видання] / Р. Чанишев ; Нац. ун-т «Одес. юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2024. – 507 с. – Режим доступу: https://www.onua.info/pdf/NP_DTMG.pdf.
Keywords: цифрові технології; апаратні засоби створення медіаконтенту; апаратні засоби обробки медіаконтенту; інтернет-технології