Соціально-психологічна адаптація дітей з ооп в умовах війни - Руденок, А. І.; Чорна, М. Д. (Одеса, 2022)
У статті розглядаеться питання включення дітей з особливими потребами в життя суспільства в умовах війни.
Руденок А. І., Чорна, М. Д. Соціально-психологічна адаптація дітей з ооп в умовах війни / А. І. Руденок, М. Д. Чорна // Особистість та суспільство в цифрову еру: психологічний вимір (до 25-річчя Національного університету "Одеська юридична академія" та 175-річчя Одеської школи права) : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 24 черв. 2022 р.) [Електронний ресурс] / Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», каф-ра психології. – Одеса: Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. – С.211- 2015. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/18037
Keywords: Соціально-психологічна адаптація; діти; війна; діті з ООП; діти з особливими потребами