Співвідношення понять «кіберзлочин» та «злочин у сфері іт» за кримінальним законодавством України та інших держав - Дмитрук, М. M. (Одеса, 2018)
У статті розглянено теоретико-правовий аспект правового регулювання боротьби з кіберзлочинністю в України та інших державах. У роботі визначено поняття, значення та наведено ознаки боротьби з кіберзлочинністю. Простежено генезис правового регулювання боротьби з кіберзлочинністю. Приділено увагу елементам механізму правового регулювання боротьби з кіберзлочинністю..
Дмитрук М. М. Співвідношення понять «кіберзлочин» та «злочин у сфері іт» за кримінальним законодавством України та інших держав / І. Р. Данільченко // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 96-99.
Keywords: кіберзлочин; злочин у сфері іт; Інформаційна технологія; система злочинів в кримінальному законодавстві інших держав; інформаційна безпека