Теоретичні підходи до поняття та змісту управління політичним конфліктом - Ростецька, С. І.; Ростоцкая, С. И.; Rostockaja, S.; Єремчук, М. О.; Еремчук, М. О.; Eremchuk, М. (My University, 2010)
Research of management problem is carried out by a political conﬂ ict, which is the issue of the day of political theory and practice. Attention is concentrated on the subjects of management by a political conﬂ ict and determination of criteria of effective management.
Ростецька С. І., Єремчук М. О. Теоретичні підходи до поняття та змісту управління політичним конфліктом / С. І. Ростецька, М. О. Єремчук // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА. - Одеса : Фенікс, 2010. - Вип. 40. - С. 410-418.
Keywords: управління політичним конфліктом; політична теорія та практика; суб'єкти управління політичним конфліктом; критерії ефективного управління; управление политическим конфликтом; политическая теория и практика; субъекты управления политическим конфликтом; критерии эффективного управления; management of political conflict; political theory and practice; Control subjects of political conflict; criteria for good governance