Бізнес–аналіз : методичні рекомендації для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти (галузь знань D «Бізнес, адміністрування та право», спеціальність D3 «Менеджмент») - Горбаченко, Станіслав Анатолійович; Чепурна, Олена Євгенівна (Одеса : НУ «ОЮА», 2025)
У методичних рекомендаціях розглядаються теоретичні та практичні аспекти бізнес-аналізу, що поєднує методи економіки, менеджменту та аналітики даних для прийняття обґрунтованих управлінських рішень. Акцент зроблено на опануванні сучасних методів збору, обробки та інтерпретації бізнес-інформації, застосуванні інструментів візуалізації й програмних засобів підтримки аналітичної діяльності. Особливу увагу приділено формуванню навичок критичного аналізу, моделювання бізнес-процесів та підготовки якісних звітів і презентацій результатів досліджень. Методичні рекомендації призначені для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) освітнього рівня.
Горбаченко С. А. Бізнес–аналіз : метод. реком. для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти(галузь знань D «Бізнес, адміністрування та право», спец. D3 «Менеджмент») / С. А. Горбаченко, О. Є. Чепурна ; Нац. ун-т «Одеська юрид. акад.». – Одеса : Фенікс, 2025. – 30 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.30899
Keywords: виявлення проблем у діяльності підприємств; оцінювання наявних можливостей; формування обґрунтованих управлінських рішень; економічна та управлінська інформація; аспекти аналітичної діяльності; використання сучасного програмного забезпечення для бізнес-аналітики; засоби моделювання даних; звіти; презентації і рекомендацій для управлінців