Нормативність права як його властивість - Заморська, Л. I.; Заморская, Л. И.; Zamorskiya, L. I. (Одеса, 2010)
Автор в своїй статті розглядає нормативність права, і з її висновків випливає, що право — виступає як воля економічно пануючого класу, нормативність — як загальність цієї волі, забезпечена відповідним державним примусом.
Заморська Л. І. Нормативність права як його властивість / Л. І. Заморська // Міжнародні читання присвячені пам’яті професора Імператорського Новоросійського університету П. Є. Казанського: матеріали Міжнародної конференції (м. Одеса, 22-23 жовтня 2010 року). - Одеса, 2010. - С. 13-14.
Keywords: нормативність права; державний примус; нормативность права; государствнное принуждение; regulatory rules; state coercion