Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Моделювання систем» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Моделювання систем» Розенвассер Денис Михайлович. 2. Розенвассер Д.М. Методичні рекомендації Моделювання систем. 3. Робоча програма «Моделювання систем» Розенвассер Денис Михайлович.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Моделювання систем» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32463