Новинна журналістика і соціальні медіа: хто кого «годує» інформацією» - Чубук, Олег Леонтійович; Чубук, Олег; Чубук, О.; Chubuk, Oleh (Національний університет «Одеська юридична академія», 2022)
У наукових тезах аналізуються джерела інформації та способи її передачі журналістами інформаційних сайтів, «новинних стрічок», з’ясовано «відносини», взаємозалежність між новинною журналістикою і соціальними медіа у розрізі використання інформації. У якості емпіричного матеріалу дослідження виступає інформаційна діяльність двох онлайн-медіа (інформаційних сайтів) м.Одеси.

Scientific theses analyze the origins of information and the ways in which journalists transmit information sites, “new lines”, interdependence between new journalism and social media in the distribution of popular information. In the quality of the empirical material, the information activity of two online media (information sites) of the city of Odessa speaks.
Чубук О. Новинна журналістика і соціальні медіа: хто кого «годує» інформацією» / Олег Чубук // Журналістика та соціальні комунікації в контексті становлення громадянського суспільства в Україні і в світі: виклики, тенденції, перспективи : матер. Всеукраїнської наук.-практ. конф. (м. Одеса, 4 листопада 2022 р.) / наук. ред. В. Колкутіна, упоряд. Ю. Грушевська - Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. - С. 121-125.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; інформація; новинна стрічка; соціальні медіа; джерела; information; news feed; social media; cources