Особливості збирання використання адвокатом електронних доказів у господарському процесі - Киреєва, Н. С. (Одеса: Фенікс, 2022)
В статті досліджується проблематика збирання та використання електронних доказів у господарському процесі як права адвоката, необхідного для ефективного надання правової допомоги клієнтові.
Киреєва Н. С. Особливості збирання використання адвокатом електронних доказів у господарському процесі / Н. С. Киреєва // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 87-91.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; електронні докази; господарський процес; докази