Інформаційно-аналітичне забезпечення кримінально-виконавчих і кримінологічних функцій режиму в місцях позбавлення волі - Кльован, Н. В. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті досліджено і обгрунтовано кримінологічні засади функціонування режиму в місцях позбавлення волі та сформульовано концепцію кримінологічної функції як окремого напрямку його впливу.
Кльован Н. В. Інформаційно-аналітичне забезпечення кримінально-виконавчих і кримінологічних функцій режиму в місцях позбавлення волі / Н. В. Кльован // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.320-322.
Keywords: місця позбавлення волі; режим в місцях позбавлення волі; кримінологічна функція режиму; запобігання злочинів; засуджений