Порівняння методів ефективного кодування повідомлень - Розенвассер, Денис Михайлович; Педяш, Володимир Віталійович (My University, 2020)
Стаття присвячена вирішенню актуальної проблеми ефективного стиснення даних. Розглядаються існуючі методи стиснення даних, а також сучасні архіватори. На основі проведених досліджень та випробувань розроблено програмне забезпечення, яке надає можливість ефективного стиснення даних за допомогою використання найкращих можливостей з кожного розглянутого архіватора. Програма об’єднує сучасні архіватори та забезпечує ефективне використання ресурсів цих архіваторів для кожного типу файлів. The article is devoted to solving the actual problem of effective data compression. Existing methods of data compression, as well as modern archivers are considered. Based on the research and testing carried out, software has been developed that makes it possible to effective data compression using the best capabilities for each archiver under consideration. The program combines modern archivers and ensures the efficient use of the resources of these archivers for each file type.
Розенвассер Д. М. Порівняння методів ефективного кодування повідомлень / В. В. Педяш, Д. М. Розенвассер // Sciences of Europe. – 2020. – № 58. – С. 28-35.
Keywords: кодування; повідомлення; стиснення даних; типи файлів; втрати; словник; архіватор; encoding; message; data compression; file types; loss; dictionary; archiver; Research Subject Categories::TECHNOLOGY