Підготовка до єдиного вступного іспиту з англійської мови : практикум для здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра : у 2 ч. Ч. 2. - Варєшкіна, Наталія Володимирівна; Томчаковська, Юлія Олегівна; Ковбасюк, Степан Валерійович (Одеса : Юридична література, 2025)
Практикум призначений для здобувачів вищої освіти, які вивчають дисципліну «іноземна мова за професійним спрямуванням». Практикум складається з чотирьох розділів, що містять текстові завдання, завдання для практики усного і писемного мовлення, тренувальні тести для підготовки до єдиного вступного іспиту з англійської мови. Практикум підготовлено відповідно до освітньої програми вищої освіти і рекомендовано використовувати у навчальній роботі при підготовці фахівців за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти до складання ЄВІ з англійської мови.
Варєшкіна Н. В. Підготовка до єдиного вступного іспиту з англійської мови : практикум для здобув. вищої освіти ступ. бакалавра : у 2 ч. Ч. 2 / упоряд.: Н. В. Варєшкіна, Ю. О. Томчаковська, С. В. Ковбасюк. — Одеса : Юридична література, 2025. — 132 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29467
Keywords: спілкування в академічному середовищі; комунікативні мовленнєві компетенції; лексичні одиниці; користування словарними статтями словника; вивчаюче читання; синтетичне й аналітичне читання; опрацювання тексту; виконання текстових завдань; лексико-граматичні тести