Діяльність наглядових органів та органів, що забезпечують виконання законодавства щодо безпеки продукції в Європейському Союзі на ринку непродовольчих товарів - Каплюченко, Тетяна Вікторівна; Каплюченко, Т. В.; Kapliuchenko, Tetiana V. (Одеса : Гельветика, 2019)
Стаття присвячена дослідженню питань, пов’язаних із розвитком правової сфери регулювання споживчого ринку непродовольчих товарів, та розмежуванню компетенцій Європейського Союзу між органами, які здійснюють заходи з ринкового нагляду, та органами, що забезпечують виконання законодавства щодо безпеки продукції.

This article is devoted to the study of issues related to the development of the legal sphere of regulation of the consumer market of non-food products and the delimitation of EU competences between the authorities involved in market surveillance and the authorities enforcing legislation on product safety.
Каплюченко Т. В. Діяльність наглядових органів та органів, що забезпечують виконання законодавства щодо безпеки продукції в Європейському Союзі на ринку непродовольчих товарів / Т. В. Каплюченко // Юридичний вісник. - Одеса : Гельветика - 2019. - № 2. - С. 62-69.
Keywords: ринковий нагляд на споживчому ринку непродовольчих товарів; EMARS II; PROSAFE; Директива 2001/95/ЄС; ICSMS; Administrative Cooperation Groups; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; market surveillance in the consumer market of non-food products; Directive 2001/95 / EC