Гендерные особенности воспринимаемого просодического образа "агрессор" - Потапова, Р. К.; Потапова, Родмонга Кіндратіївна; Potapova, R. K.; Потапов, В. В.; Потапов, Всеволод Вікторович; Potapov, V. V.; Комалова, Л. Р.; Комалова, Лілія Ряшитівна; Komalova, L. R. (Одеса, 2017)
Розглядається питання про вплив статі аудитора (носія російської лінгвокультури) в процесі слухового сприйняття на сформований просодичний образ «АГРЕСОР» в інформантів - носіїв американської та британської лінгвокультур. Результати перцептивно-слухового експерименту дозволяють зробити висновок про подібність сприйняття образу «агресор» у цілому.

The issue of the impact made by the auditor ’s genderfeatures (Russian native speakers) on the perceived image of "AGGRESSOR " (American and British native speakers) through auditory perception is being discussed in the paper. The results of the auditory- perceptual experiment allow postulating a kind of similarity of the perceptive image "aggressor".
Потапова Р. К. Гендерные особенности воспринимаемого просодического образа "агрессор" / Р. К. Потапова, В. В. Потапов, Л. Р. Комалова // Одеський лінгвістичний вісник.– 2017. – Вип. 9. – Т.1. – С. 201-206.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; слухова перцепція; ґендер; агресія; емоційно-модальний стан; американська англійська; британська англійська; auditory perception; gender; aggression; emotional-modal state; American English; British English; perceived image