Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Системний аналіз" - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Системний аналіз» Григор’єва Т. І. 2. Стрелковська І. В., Григор’єва Т. І., Анісімов В. О. Системний аналіз : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів [Електронне видання]. Одеса, 2025. 38 с. 3. Григор’єва Т.І. Системний аналіз Конспект лекцій. 4. Робоча програма Григор’єва Т.І. Системний аналіз.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Системний аналіз" ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32269