Функції адміністративно-правового забезпечення функціонування системи судів загальної юрисдикції - Приймаченко, Дмитро Володимирович; Приймаченко, Дмитрий Владимирович; Prijmachenko, Dmitrij; Ігонін, Руслан Владиславович; Игонин, Руслан Владиславович; Igonin, Ruslan (My University, 2012)
Article considers the functions of the administrative and legal securement of the system of courts of general jurisdiction. The concept of functions of administrative and legal functioning of courts of general jurisdiction is formulated . The content of each function is defined.
Приймаченко Д. В. , Ігонін Р. В. Функції адміністративно-правового забезпечення функціонування системи судів загальної юрисдикції / Д. В. Приймаченко, Р. В. Ігонін // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія» : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; відпов. за вип. В. М. Дрьомін ; МОН України, НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Т. 11. – С. 344-354.
Keywords: адміністративно-правове забезпечення; система судів загальної юрисдикції; функції; административно-правовое обеспечение; система судов общей юрисдикции; функции; administrative-legal securement; the system of courts of general jurisdiction; functions